Kan fiskeri med VR-briller erstatte den ægte vare?

Der er forventninger om at den virtuelle verden vil erstatte mange af de oplevelser, som vi hidtil kun har kunne nyde i det virkelige liv. Det forventes, at folk vil have det endnu mere sjovt online, ligesom de har det sjovt på sider som https://bingomaten.dk/ i dag. Det gælder også en god fisketur. Faktisk kan du allerede ”fiske online” med VR-briller, men kan det erstatte den ægte vare?

Det koster VR-briller til fiskespil 

Naturligvis kræver det VR-briller at kunne spille fiskespil med dem. Prisen på VR-briller varierer. Hvis du ønsker en sublim oplevelse, bør du overveje at spille med Sony Playstation VR-briller, som starter ud til en pris på omkring 3000 kr.

Det kan som sagt koste mindst nogle tusinde kroner. Derfor anbefaler vi at du prøver VR-briller, før du køber dem. Måske kan du være heldig at prøve dem i en butik, ellers kan du kigge efter VR-oplevelser rundt omkring i Danmark. 

Der skal du blot vide at mange professionelle VR-oplevelser typisk byder på meget avancerede briller. Det vil sige at du sjældent får den samme kvalitet, når du spiller med VR ude sammenlignet med derhjemme, men det er altså en god mulighed for at teste om du har interesse i det.

Er det bedre end YouTube?

Det virker måske som et besynderligt spørgsmål, men det er vigtigt at gennemgå. Vi er endnu ikke helt overbeviste af VR-oplevelsen. Når man tænker på hvor mange penge det koster at investere i gadgets, kan det måske være bedre at overveje alternativerne.

Personligt set synes vi at det er bedre at se videoer på YouTube. Det er helt gratis at åbne op for det sociale medie og søge på videoer af folk, som fisker. Mens det er sandt at du ikke kan leve dig helt ind i den verden, da du stadigvæk ser din stue i baggrunden, er der noget unikt ved YouTube. 

Mange gange føler vi nærmest at vi er der, selvom at det foregår gennem en skærm. Det kan sammenlignes med fodbold eller at gå til en koncert. Mange gange er folk vilde med den slags oplevelser fordi de nærmest føler at de er på grønsværen eller scenen.

Intet kan erstatte naturen

En del af oplevelsen med at fiske er at være ude i naturen og at opleve adrenalinen, når du får bid på krogen. Det er bare ikke det samme, når du spiller et fiskespil med VR-briller og du fanger en fisk. 

Desværre føles det ikke lige så realistisk. Det gør nu heller ikke så meget, da det er helt fint at visse oplevelser ikke kan erstattes. Du får mange fordele af at være ude i naturen, og det gælder især, når du vælger at fiske alene. 

Mange folk er mildest talt ikke glade for at være alene med deres egne tanker, men det kan du blive ”tvunget” til, når du tager ud og fiske uden selskab. Måske er det svært de første par gange, men senere vil du nyde stilheden og muligheden for at reflektere uden at blive forstyrret af andre personer. Det er både sundt at være ude i naturen og at tilbringe tid alene en gang imellem.  

You might also like