Syv sjove gadgets til camping

Camping er ikke længere hvad det har været. Nu til dags kan du købe mange fede gadgets til at gøre det ekstra sjovt at være på eventyr ude i naturen. Nedenfor kan du læse om syv sjove gadgets, som vi har udvalgt. Det var svært at vælge, og du vil sikkert hurtigt få lyst til at sætte fingrene i dem alle sammen.

Sæt et telt op i løbet af 60 sekunder

Længe væk er de dage hvor du skulle døje med pløkker og finde hoved og hale i at sætte et telt op. Nu til dags findes der telte, som kan blive slået op i løbet af mindre end et minut. Hvis du holder ferie i Danmark, anbefaler vi at du vælger et ekstra vandtæt telt.

Bærbar vaskemaskine i en rygsæk

Den er god nok. Du kan købe en rygsæk, som kombinerer et bærbart bad, en “tørretaske” med kompression og en vaskemaskine i én og samme taske. På den måde kan du vaske dit tøj når som helst og hvor som helst. Det er især brugbart til fx undertøj, som du ikke kan genanvende flere dage. 

Bærbar espressomaskine

Når du er på eventyr, skal du sikkert have masser af ekstra energi. Det kan du få med en bærbar espressomaskine, som Wacaco står bag. Den hedder naturligvis Minipresso og den bruger et semiautomatisk stempel, så du kan brygge din lækre espresso, selv når du ikke er i nærheden af et køkken. Det bedste af det hele er at det hverken kræver særlige patroner, eller strøm. Du skal bare bruge vand og kaffebønner. 

Lommetæppe

Nu til dags findes der tæpper, som kan passe i din lomme. Tag fx Matador Pocket Blanket 2.0, som kan foldes sammen og være i din lomme. Den fylder seriøst ikke mere end din pung. Desuden er tæppet vandtæt og der er plads til mindst to voksne, når det er foldet ud. På den måde får du ekstra plads, når du er på camping. 

Bærbar myggeskræmmer 

Du kan glemme alt om dårlige lugte af myggespray og bid, dag og nat, når du er på camping. I dag kan du købe en bærbar myggeskræmmer. Der findes blandt andet enheder, som skaber et lugtfrit beskyttelsesområde på næsten op til fem meter rundt omkring den. 

Multifunktionel vandflaske

Det er vigtigt at have en god vandflaske, når du er på camping. Først og fremmest bør du sørge for at have en flaske med filter, så du er sikker på at du drikker rent vand. Desuden kan du også købe multifunktionelle vandflasker, som har en integreret stråle og mulighed for en funktion med dis. Det kan blandt andet hjælpe til at vaske tallerkener, hænder og så kan i også lege vandkamp, hvis det er ekstra varmt udenfor.

Solcelle lommelygte

Alt afhængigt hvor du er kan det naturligvis blive meget mørkt om natten. Derfor er det en god ide at have flere forskellige form for belysning med dig. Det kan blandt andet være en solcelle lommelygte. Du skal blot huske på at have den ude i mindst nogle timer om dagen, og tage den med ind i teltet eller din campingvogn om natten. 

På den måde har du mindst én fungerende lommelygte, hvis du har brug for at se i mørket. For mere belysning anbefaler vi også at du køber en bærbar lanterne med solceller, som du kan stille uden for dit telt eller din campingvogn.

You might also like