Fem fiskeapps som enhver lystfisker bør downloade

Teknologi har revolutioneret adskillige aspekter af livet og efterladt en dyb indvirkning på arbejde, sundhedspleje, underholdning og endda fiskeri. Inden for arbejdet har fremskridt inden for kommunikation og automatisering lettet fjernsamarbejde. Underholdning er blevet mere fordybende og tilgængelig, med virtual reality, og onlinespil eller at spille andre spil som Casino roulette er blevet almindeligt for mange mennesker. Selv i det rolige fiskeris område har teknologien gjort sin tilstedeværelse mærket med sofistikerede fiskeekkolod, GPS-navigationssystemer og undervandskameraer, hvilket øger præcisionen og nydelsen af sporten. Så nu til dags kan du tage afsted på meget mere succesrige fisketure sammenlignet med før i tiden. Moderne teknologi i form af højteknologiske apps hjælper dig med at fange fisk. Det kan du læse om nedenfor.

På tur med Fishing in Denmark

Du kan downloade Appen “Fishing in Denmark”, som byder på alt det, som lystfiskere skal bruge i Danmark. Der er blandt andet et kort med gode fiskepladser rundt omkring i landet. Du kan finde information om foreninger, parkeringer, og al andet praktisk information.

Desuden kan du trykke på vejrikonerne. Der kan du se dagens vandstand, vejrudsigten og endda statistik over vejret på den position, som du kigger på. Med denne app kan du købe fiske kort og du kan også gemme hotsports. Fx kan du gemme dine yndlingssteder at fiske. Du kan også indtaste hvor du har opnået fangster. På den måde kan du designe dit efter fiskekort. 

Det er også en social app, som giver mulighed for at dele oplevelser med de andre brugere.

Selve appen er designet i fællesskab mellem Fiskekort.dk og Danmarks Sportsfiskerforbund. Du kan downloade den til Android-enheder i Google Play Store og iOS-enheder i App Store. 

Hold styr på dine fisk med Fangstjournalen

Du kan gemme dine fangster i den ovennævnte app. Alternativt kan du også downloade Fangstjournalen. Det giver dig et godt overblik over det du tidligere har fanget.

Appen er designet af DTU Aqua. Det vil sige at det er Danmarks Tekniske Universitet, der står bag den og allerede det fortæller en del om dens kvalitet. Du kan downloade den både til iOS og Android. 

I Google Play Store har vi set at den er blevet downloadet mere end 1000 gange, og derfor kan du også overveje at hente den til din telefon. Du kan altid downloade den, og hvis du ikke kan lide den, kan du slette den igen. Det er jo gratis. 

Øg dine sandsynligheder for succes med Deeper

Hvis du søger et alternativ til Fishing in Denmark, kan du kigge på Deeper. Det er en af de mest populære apps til lystfiskeri. Du får et klart indblik i fiskebestanden og mønstrene, som kan hjælpe dig med at analysere og forberede dine fisketure.

Det er en brugervenlig app, som både er fin til nybegyndere samt garvede lystfiskere. Du kan kombinere appen med et ekkolod eller en sonar, som gør at du får mere succes med dine fisketure. På den måde kan du få et detaljeret overblik over fiskebunden, som højst sandsynligt vil reducere ventetiden, mens du venter på at du får bid på krogen. 

Fishing Points: GPS og Tidevand

Fishing Points er en af de mest populære apps til lystfiskere og det er ikke kun i Danmark. Denne app kan downloades både til iOS og Android. Netop i Google Play Store er den blev vurderet over 83.000 gange og står til lidt over fire ud af fem stjerner på skrivende fod. 

Der er blandt andet anmeldelser af andre danske lystfiskere som fx Carsten, der skriver at det er en fin app med hvad man har brug for. Dennis skriver at appen er en fin indikator, når krogen først er i vandet. 

Fishbrain

Har du fisk på hjernen, vil du nok nyde Fishbrain. Det er et slags socialt medie til lystfiskere. Her får du adgang til et forum hvor du kan dele billeder, kommentere på andre indlæg osv. Det er altså din oplagte mulighed for at nørde om fiskeri med folk, som rent faktisk har en interesse i det. På den måde skal du ikke bruge tid og energi på at belemre din partner eller familie, som ikke elsker at fiske. Det er en win-win situation for alle parter.

You might also like