6 online personlige trænere som kan hjælpe dig med dine fitness mål

Det er blevet utroligt populært at træne derhjemme. På den måde kan du nemmere og hurtigere træne uden undskyldninger om at du fx ikke har tid til at tage op i træningscenteret. Ligesom vi kan surfe på nettet for at finde et mr green welkomstbonus, på samme måde kan vi finde nogle fantastiske fitnessinstruktører online! Er det ikke fantastisk? Nedenfor gennemgår vi 6 online personlige trænere, som kan hjælpe dig med at nå dine fitness mål i år.

Sumanafit

Du kan først og fremmest følge Sumanafit på Instagram. Her er det Jacob Sumana, som står bag det hele. Sumana er et glimrende eksempel på en person, som du kan følge, hvis du søger tips og tricks. Du behøver ikke nødvendigvis at hyre ham som personlig træner for at få hjælp til dine mål. 

Klausmyrenriis

Klaus Myren Riis er enormt stor, altså fysisk set, og det har fanget meget opmærksomhed på Instagram. Der har han over 42.000 følgere, og han hjælper folk med at leve en sundere livsstil med sit online forløb. Tjek ham ud på Instagram hvor han deler mange nyttige tips. 

Anderstrust

Du kan også følge Anders Johan Ahlmann Trust, som bare hedder Anderstrust på Instagram. Han er en online personlig træner, som har lidt over 40.000 følgere på Instagram på skrivende fod. I hans profil står der at han har hjulpet med over 2000 transformationer, og det har han lagt mange billeder op af. 

Anders hjælper både med vægttab og muskelopbygning. Det vil sige at han hjælper folk med at lære at leve sundt og at blive fysisk stærkere på samme tid. Derfor kan han måske hjælpe dig med at opfylde dine mål.

Mark Andersenn

Du behøver ikke nødvendigvis at gå efter en coach på Instagram, som har mange tusinde followers. Vi synes også at Mark Andersenn er interessant. Han har omkring 4000 følgere og er personlig træner, kostvejleder og Vanecoach. Mark har en fint designet profil med tips og tricks til en sund livsstil og du kan skrive til ham, hvis du ønsker online coaching.

Fitnessbyjanne

Det er naturligvis ikke kun mænd, som hjælper med personlig træning på de sociale medier. Der er også Fitnessbyjane af Janne, som har mere end 20.000 følgere. Hun er en succesrig online coach, som hjælper med vægttab og muskelopbygning.

Når du følger Janne på fx Instagram, kan du få inspiration til madlavning, se videoer med tips til træning derhjemme og i træningscenteret, og generelt indlæg, som nok vil inspirere dig til endeligt at gøre noget ved dine fitness mål. I hendes profil står der at du kan skrive dig op til at gennemgå et forløb med hende. Derfor lader det til at Janne er en meget populær dame, og at du måske bør overveje at skrive dig op i den nære fremtid, hvis du ikke ønsker at vente alt for længe.

Runa Vestergaard

Runa Vestergaard hjælper kvinder med at blive stærkere i krop og sind. Hvis du er kvinde og ønsker specifik træning til hunkønnet, kan det måske være en god ide at tjekke hende ud.

Runa Vestergaard har både islandske og danske rødder. Hun arbejder med online coaching og bootcamps. Ligesom en af de tidligere nævnte trænere er hun også vanecoach og desuden er hun også en overspisningscoach. 

Runa har ”kun” omkring 4400 følgere, men det er nu ikke det vigtigste. Vi tør godt spå om at hun vil nå langt fordi hun deler fantastisk indhold på Instagram. Selv hvis du ikke har planer om at hyre en personlig træner, kan du få meget ud af at følge hendes indhold.

You might also like