De bedste butikker på nettet med fiskegrej

Det er ikke altid lige til at shoppe fiskegrej. Især hvis du er ny inden for hele molevitten, kan det anbefales at vælge en god shop enten online eller offline. Ligesom vi skal undersøge mere om Unibet bonus og bonuskode eller enhver anden form for underholdning, vi ønsker at forfølge online, er det virkelig bedst at kigge efter anmeldelser af alle de online (eller offline) butikker, som vi gerne vil bruge. Så… Her på siden giver vi dig tre gode online butikker med fiskegrej. To af dem har endda fysiske butikker, som vi anbefaler at du besøger. 

Lystfisks side 

Når du søger på Google, vil du først og fremmest støde på Lystfisk. Det er en enorm online shop med alt hvad du skal bruge til at fiske. Derfor er det ikke overraskende at det er den mest populære søgning på Google.

Hans navn står ikke på siden, men du kan se personen bag den store online shop. Her er der tale om en mand fra Randers, som selv elsker at fiske. Han har fisket helt siden sin barndom. Siden da har han fisket både i Danmark omkring Randers og Mariager Fjords samt i Norge og endda i Alaska. 

Lystfisk er ikke kun online. De har også en fysisk butik i Randers på over 400 kvm. Hvis du bor mere eller mindre tæt på Randers, kan det altså anbefales at tage turen dertil. Det gælder især hvis du er en nybegynder. Som du kan se er der tale om ægte eksperter, som kan hjælpe dig godt i gang med det rette grej.

Lystfiskeren 

Du kan også besøge Lystfiskeren. Det er også en enorm online shop med alt det, som en lystfisker skal bruge. De har en venlig kundeservice, som arbejder fra kontoret i Hvide Sand. 

Webshoppen er godkendt af e-mærket og du kan vælge mellem mange forskellige betalingsmetoder. Det er endda muligt at betale med MobilePay og PayPal. Der er altså tale om en topmoderne webshop og det kan du også se med deres tilstedeværelse på de sociale medier. Du kan finde Lystfiskeren både på Facebook, Instagram og YouTube. 

Dog er de ikke så aktive på YouTube på skrivende fod, men der kommer normalt indhold på Instagram hver uge. Du kan endda overveje at kommentere direkte på et billede, som de lægger op, og måske få gode tips og tricks den vej.

Fiskegrej

Vi bevæger os videre til Fiskegrej. De kalder sig for Danmarks største grejbutik og de har eksisteret i mere end 50 år. Her kan du shoppe både online og i deres fysiske butik. De er på Frederikssundsvej, men den nærmeste togstation er Nørrebro station. Der er også gratis parkeringspladser. 

Du kan naturligvis shoppe online, men hvis du bor tæt på København kan det være en god ide at besøge deres enorme butik. Der kan du endda få vejledning til dit køb. Fiskegrej har også en afdeling på Bornholm hvor der er mange lystfiskere. Bor du derfor på Sjælland eller Bornholm, er du godt dækket ind med Fiskegrej. 

Husk dog at de naturligvis også sender til resten af Danmark, og endda til udlandet. Her skal du blot kontakte dem for at høre hvad det vil koste at sende pakken til dig, hvis du bor uden for Danmark.

Flere fiskeshops på Google

Der findes naturligvis flere webshops end blot de tre. Her anbefaler vi blot at du søger på ”lystfisk shop” eller noget i den stil. Hvis du søger på fisketing risikerer du at skulle filtrere blandt produkter til at lave fisk til mad, spise dem osv. Sørg derfor for at søge på den rigtige måde, men husk at du allerede har tre glimrende anbefalinger ovenfor.

You might also like