Sådan planlægger du den perfekte ferie hjemmefra

De fleste planlægger sine ferier hjemmefra. Måske bliver du hurtigt stresset over det, men det handler blot om at være godt forberedt. Hvis du tænker over det, ser vi shows online, arbejder online og satser endda online med bonuskoder, vi finder på https://www.kampagnekode.org/, så hvorfor skulle vi ikke også planlægge rejser online? Nedenfor kan du finde tips og tricks til at planlægge din ferie på nettet.

Hvor skal turen hen?

Måske har du ikke engang besluttet hvor du ønsker at rejse hen. Hvert år kommer der nye lister med de mest populære rejsemål. Dem kan du tjekke til at finde ud af hvor du ønsker at flyve hen enten alene, med kæresten, veninden, familien eller andre. 

Find fly til gode priser

Du kan bruge utroligt mange forskellige platforme til at søge på billige flypriser. Blandt andet har Google deres egen funktion til at tjekke priser på fly. Alternativt kan du også gå på Momondo eller Skyscanner, som begge er populære søgemaskiner til at finde de bedste eller billigste fly.

Bemærk at billigst ikke nødvendigvis altid er billigst. Vurder gerne hvordan du foretrækker at rejse frem og tilbage. Hvis du skal tidligt afsted om morgen og om midt om natten, er resten af dagen måske ødelagt. Lander du derimod sent, kan det være at du har mindre energi den næste dag. 

Desuden er mange fly billige, når de lander omkring midnat, men her er det meget vigtigt at du tjekker om der stadigvæk er offentligt transport, hvis du planlægger at bruge det. Ellers risikerer du at skulle bruge de penge, som du har brugt på flybilletten, på en taxa. Naturligvis gør det ofte ikke så meget, hvis i er flere personer afsted. Derfor er det altid en vurderingssag. 

Overvej at bo i AirBnb 

Der er efterhånden mange gode rejseboliger med AirBnb. Mange gange kan det være billigere. Det gælder især hvis i er flere personer afsted. Der er nemlig mulighed for at spare på fx morgenmad ved at kunne drikke kaffe og spise morgenmad ”derhjemme” fremfor at gå på café hver morgen.

Desuden kan det også skønt at have mere plads at boltre sig i fremfor at være begrænset til et hotelværelse med få kvadratmeter. Tager du til de varme lande kan i leje et hus med pool og have den for jer selv. Der kan altså være mange fordele med AirBnb.

Bliv inspireret på de sociale medier

Du kan med fordel blive inspireret til din kommende ferie på de sociale medier. Her tænker vi især på Instagram, men du kan også se korte og lange videoer på YouTube og TikTok. Du kan også dykke ned i Pinterest. Den platform er ikke lige så kendt i Danmark, men der er mange billeder og rejseinspiration. 

Gør plads i programmet

En del af planlægningen af din ferie handler også om at give plads til at være spontan. Hvis du planlægger alt for mange ting, vil du sikkert ende med at føle dig stresset og overvældet. Derfor er det en god ide at gøre plads i programmet til at være spontan eller bare slappe af. Når du er på ferie behøver du ikke nødvendigvis at være aktiv hele tiden. Måske har i lyst til at gå en tur, eller at ligge på stranden i nogle timer. Det kan også være at i får tips og tricks til gode spisesteder eller finder ud af ting, som i gerne vil lave, når i først er kommet frem. Derfor er det en god ide at undgå at have et meget stramt program. 

You might also like