Glimrende rejseselskaber til din kommende ferie

Du kan sagtens planlægge din ferie selv, men hvis du ønsker at spare tid og være stensikker på en god oplevelse, kan du overveje at booke den igennem et rejseselskab. Der er flere gode rejseselskaber i Danmark, og nedenfor gennemgår vi toppen af poppen med anerkendte rejsebureauer.

Spies er Danmarks største charterbureau

Når vi nævner Danmarks største charterbureau, ved du sikkert allerede at der er tale om Spies. De kalder også sig selv for den førende rejsearrangør i Danmark. Når du køber gennem Spies, kan du booke rejser til tæt på 400 forskellige rejsemål, som er i mere end 60 forskellige lande. De fortæller også at de har omkring 285.000 rejsende om året. Det alene indikerer at det er en populær rejsearrangør, som du kan stole på. 

Apollo Rejser sender danskere på ferie til Spanien

Der er heller ingen tvivl om at Apollo Rejser er det næststørste charterbureau i Danmark. Rejseselskabet går helt tilbage til 1986 og i dag er de ikke kun store i Danmark, men i hele norden. Apollo Rejser har 205 medarbejdere på tværs af de nordiske lande. 

Deres tal fortæller at de sendte omkring 167.500 danskere på ferie i 2019. De har en god hjemmeside hvor du endda kan se de mest populære rejsemål og lade dig inspirere på den måde. I Europa er de mest populære rejsemål i forhold til storbyer Rom, London, Barcelona, Paris og Palma de Mallorca. 

Kigger vi i stedet på charterrejsemål, vælger mange af Apollos kunder at tage til Grækenland, Spanien, Kroatien, Cypern og Tyrkiet. Det lyder nu også lækkert og med flere mange tusinde kunder, kan du også overveje at booke en ferie gennem Apollo.

TUI Nordic er en del af verdens største rejsearrangør

Tui er ikke af dansk men svensk oprindelse. Det hele startede op hos vores svenske naboer helt tilbage i 1961. Seks år senere startede Fritidsrejser op i Danmark. Nu til dags er der tale om et af de største nordiske rejseselskaber. 

TUI Nordic, som blandt andet består af TUI i Finland, Sverige, Norge og naturligvis Danmark har 1600 ansatte. Det er ”kun” en lille brik i spillet, da TUI Group er verdens største rejsearrangør. De har 76.000 ansatte i 130 lande med over 20 millioner kunder hvert år.

TUI tilbyder rejser til mere end 180 feriemål på verdensplan og har altså mere end 70 års erfaring. Desuden ejer de over 160 fly, de har mere end 300 hoteller og TUI har endda 14 krydstogtskibe. Derfor kan du sagtens overveje at booke en rejse gennem dem. 

Det behøver ikke at være stort

Du behøver ikke nødvendigvis at booke en ferie hos et enormt stort rejseselskab. Tag bare Bravo Tours. Det er et populært dansk rejsebureau, som har hovedkontor i Herning. De startede op i 1998 og dengang var det et lille team på syv medarbejdere. I dag arbejder omkring 40 personer. 

Det er utroligt imponerende at en lille virksomhed som Bravo Tours har formået at sende 150.000 rejsende afsted om året og de tilbyder en bred vifte af 60 destinationer. Derfor er de eftersigende det tredjestørste rejsebureau i Danmark. Da vi ikke har specifikke tal for Danmark af Tui, kan vi ikke sige om det er sandt. Dog er der ingen tvivl om at mange tusinde danskere rejser med Bravo Tours hvert år, og du kan overveje at gøre det samme. 

You might also like